Beeldmerk thuis Beeldmerk thuis
Inge is al ruim 10 jaar werkzaam als gastouder via Gastouderbureau Kroostopvang en de laatste jaren als nanny via Kinderopvang Thuis.
Zij werkt met enorm veel plezier en ervaring en is per januari 2020 toe aan een nieuwe opvangvraag doordat het jongste kindje 4 jaar is geworden in de familie. Inge werkt het liefst met jonge kinderen, 3 hele dagen en op fietsafstand van haar woonplaats Sassenheim.
Inge wordt door ouders gewaardeerd om haar fijne manier van omgaan met kinderen. Inge is geduldig, rustig, heeft humor en laat kinderen zo veel mogelijk zelf de wereld ontdekken. Maar kan waar nodig heldere grenzen stellen en bewaken.
Zij heeft zelf 3 kinderen, twee bijna volwassen dochters en een zoon van 14 jaar. Inge is stapelgek op dieren dus huisdieren geen bezwaar!
Zie jij in Inge de ideale nanny voor jouw gezin?
Neem snel contact op met Annelies 06-23126758, info@kinderopvang-thuis.nl 

Yvonne is 54 jaar, woont in Rotterdam en beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer. Zij heeft zelf twee (bijna) volwassen kinderen. Yvonne heeft ruime ervaring in de kinderopvang aan huis. Zij werkt al een aantal jaren via Kinderopvang Thuis. Ouders hadden direct een klik met Yvonne door haar relaxde manier van doen en omgaan met de kinderen. 

Yvonne werkt het liefst in Rotterdam in een gezin met meerdere kinderen in de leeftijd tussen 0-5 jaar. Bij voorkeur twee hele dagen per week.Yvonne is gek op werken met de allerjongste kinderen. Zij is zorgzaam, liefdevol, geduldig en consequent in haar omgang met kinderen. Gaat graag naar buiten, vindt ontwikkelingsstimulering voor jonge kinderen iets dat vanzelf gaat - en waar je niet al te veel woorden aan vuil maakt. Yvonne houdt van rust en regelmaat in de dag. Ze is iemand die praktisch in het leven staat, met een gezonde dosis humor.Zij is gewend in de gezinnen waar zij heeft gewerkt om te koken, boodschapjes te doen zo nu en dan eens een wasje te draaien Allemaal geen probleem.

Zie jij in Yvonne de ideale nanny voor jouw gezin? Neem dan snel contact op met Annelies 06-23126758, info@kinderopvang-thuis.nl