Beeldmerk thuis Beeldmerk thuis

Nanny Jolanda werkt in een gezin met 4 kinderen 

Ik ben Jolanda 38 jaar en werk al weer een tijdje voor Kinderopvang Thuis.
Hiervoor heb ik ook 5 jaar als gastouder - nanny aan huis gewerkt. Voor een ander bureau.
Ik heb gekozen om te werken als gastouder omdat je in deze vorm van kinderopvang een hele hechte band op bouwt met het gezin. 

Je bent belangrijk voor het gezin en dat voelt goed. En ik heb alle vrijheid om leuke uitstapjes te doen met de kinderen. Het zelfstandig werken bevalt mij goed.

Ik ben ook erg tevreden over Kinderopvang Thuis, omdat de arbeidsvoorwaarden erg goed zijn vergeleken met andere gastouderbureaus. Mijn contactpersoon Annelies is een sympathieke vrouw die meedenkt met de gastouder en er ook echt is als je haar nodig hebt. Erg fijn!

Nanny aan huis Margo werkt midden in Utrecht

Margo heeft het echt naar haar zin als nanny aan huis bij een gezin met een meisje van 4 jaar en een jongen van bijna 6 jaar oud. Het is een fijne locatie, midden in de stad aan de rand van het Wilhelminapark. De zorg en begeleiding van de kinderen staat echt centraal. Margo vertelt dat zij de voorwaarden rondom de gastouderopvang van Kinderopvang Thuis ook fijn vindt. 

Margo neemt binnenkort afscheid van het gezin. Zij heeft twee kleinkinderen gekregen en een paar dagen zorgen voor hen is helaas niet te combineren met werken als nanny. Margo beveelt werken als nanny aan iedereen aan: vrijheid en minimale administratiedruk.

Het contact met de kinderen en met de ouders is intensief en 1-op-1, dat werkt relaxed. Margo vindt het heerlijk om uitstapjes te maken in de schoolvakanties. Laatst stonden de Verkeerstuin in Amersfoort en de botanische tuin in Utrecht op het programma.