Beeldmerk thuis Beeldmerk thuis

Kirsten

Kirsten (25 jaar, Den Bosch) heeft de laatste jaren ervaring opgedaan als gastouder-aan-huis bij diverse gezinnen met kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Kirsten houdt er van om met kinderen te werken, het geeft haar energie. Kinderen steeds een stapje verder brengen in hun ontwikkeling, daar draait het om!

Kirsten omschrijft zichzelf met de woorden rustig, lief, zorgzaam, verantwoordelijk en geduldig, maar durft duidelijke grenzen te stellen. Ze wil kinderen een fijne dag bezorgen en er voor hen zijn, zodat de ouders met een gerust hart kunnen werken.

Voor opvoeden zijn haar kernwoorden: eerlijkheid, alles kunnen en durven zeggen en de kinderen een vertrouwd, veilig gevoel geven. Ze gaat met de kinderen naar buiten, het bos in. En houdt van knutselen, kleien of dansen.

In haar vrije tijd sport Kirsten veel of spreekt ze af met vriendinnen, maar een rustig avondje thuis zijn vindt ze ook heel fijn. Kirsten beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer. Haar werkgebied is omgeving Utrecht, Zeist en Bilthoven.

Kinderopvang Thuis adviseert op basis van achtergrond en werkervaring een uurtarief van € 16,50 / € 17,00. Kirsten is 32 uur per week beschikbaar op maandag t/m vrijdag.
Zij werkt het liefste in loondienst met een payroll overeenkomst tussen ouders-nanny. Meer info hierover lees je via deze link.

Denk je dat Kirsten de perfecte nanny is voor jouw gezin?
Laat het ons weten en wij maken op korte termijn een afspraak.
Bel Annelies 06 2312 6758 of mail info@kinderopvang-thuis.nl
Lees je graag eerst onze infobrochure? Klik hier.

Trees

Trees Wilkes (56) uit Houten heeft een brede dienstverlenende achtergrond in de (gezins) zorg, horeca en de laatste 7 jaar als geregistreerd gastouder-aan-huis (nanny). Zij heeft gewerkt bij een kinderdagverblijf en zelf is zij moeder van een volwassen zoon en dochter.

Trees houdt van haar werk met kinderen omdat elk kind anders is, zij wil iets kunnen toevoegen aan zijn ontwikkeling. Eigenlijk is zij gewoon dol op alle facetten van omgaan met kinderen. Het blijft voor haar interessant om steeds weer de aansluiting bij de kinderen en het gezin te vinden en zo een ontspannen, veilige omgeving te creëren.

Structuur en regelmaat, voor de voorspelbaarheid voor kinderen, vindt Trees belangrijk. Zij omschrijft haar omgang met kinderen als liefdevol, zacht en duidelijk. Zij heeft een positieve grondhouding en speelt en leeft graag met het kind mee. Trees is dol op de natuur, gaat graag naar de kinderboerderij. Zij vindt het ook leuk met ouders haar kennis en ervaring te delen.

Trees reist met de (elektrische fiets), heeft soms de auto. Zij beschikbaar op 2 dagen per week (maandag, woensdag, donderdag) vanaf eind april 2023.

Kinderopvang Thuis adviseert voor Trees een uurtarief van € 20,00.

Denk je dat Trees de perfecte nanny is voor jouw gezin?
Laat het ons weten en wij maken op korte termijn een afspraak.
Bel Annelies 06 23126758 of mail info@kinderopvang-thuis.nl.
Lees je liever eerst onze infobrochure? Klik hier.