Beeldmerk thuis Beeldmerk thuis

Anke

Anke (60 jaar) heeft pedagogiek gestudeerd en werkte bijna 20 jaar als maatschappelijk werkster in Berlijn, onder andere in de begeleiding van kinderen en hun gezinnen. Sinds 2007 woont zij met haar gezin in Oegstgeest. Anke werkte een paar jaar als leidster en sinds 2013 als gastouder en vervolgens als nanny - gastouder aan huis.
In haar eigen woorden: 'Omgaan met kinderen vind ik heel erg leuk. Naast mijn studie en werkervaring heb ik veel gelezen en bijscholingen gevolgd over de kinderlijke ontwikkelingen en de omgang met kinderen. Het is altijd een spannende en mooie ervaring om met kinderen in contact te komen. Volgens mij leer ik net zoveel van de kinderen als zij van mij.
Ik werk met veel plezier als gastouder, maar als nanny kan ik een gezin beter ondersteunen door de kinderen in hun thuisomgeving te verzorgen en leuke activiteiten aan te bieden. Het allerbelangrijkst is dat de kinderen zich veilig voelen, vertrouwen krijgen en plezier hebben. Respect, beleefdheid en oplettende aanwezigheid in de omgang met de kinderen is voor mij dan ook vanzelfsprekend. Kinderen hebben een goed gevoel voor humor en grappige situaties, grapjes maken en samen lachen, zorgt voor ontspanning en een leuke sfeer.

Ik heb er veel plezier in om samen met de kinderen binnen en buiten leuke en creatieve activiteiten te ondernemen. Bijvoorbeeld tekenen, knutselen, voorlezen, verhaaltjes verzinnen, natuur ontdekken, sporten, muziek maken en theater spelen. Voor kinderen is spelen hetzelfde als leren. Iets ontdekken en uitproberen gebeurt spelenderwijs. Kinderen zijn dan actief en ontwikkelen hun fantasie. Er zijn zeker ook rustige fasen, het vrije spel en afspraken met andere kinderen.

Heel belangrijk vind ik de taalontwikkeling van kinderen. Deze is sterk verbonden met de ontwikkeling van alle andere vaardigheden. Door te praten en te zingen kun je al een baby laten participeren in wat er om je heen te horen, te zien en te voelen is. Mijn moedertaal is het Duits maar inmiddels spreek ik goed Nederlands. Ik hoop dat jullie een positieve indruk van mij hebben gekregen en ik verheug me op en kennismakingsgesprek met jullie.'

 Haar werkgebied is Oegstgeest, Leiden, Warmond. Anke fietst graag van en naar haar werk.

Anke is per september beschikbaar op maandag en/of vrijdag. Ook voor naschoolse opvang!
Denk je dat Anke de perfecte nanny is voor jouw gezin?
Laat het ons weten en wij maken op korte termijn een afspraak.
Bel Christina 06 1322 0327 of mail info@kinderopvang-thuis.nl
Lees je graag eerst onze infobrochure? Klik hier.

Meryem

Meryem (31 jaar, Amsterdam) is een vrolijke, spontane nanny met een groot hart voor kinderen. Ze heeft altijd al interesse in werken met kinderen gehad en heeft vanaf jong oppaswerk gedaan. Daarna is ze begonnen met de opleiding Pedagogisch werk en in het 2e jaar overgestapt naar Maatschappelijk Zorg om meer kanten op te kunnen.
Na haar studie is Meryem meteen begonnen als nanny en heeft inmiddels bij meerdere gezinnen gewerkt met kinderen in de leeftijd van 0-8 jaar.
In de opvoeding en begeleiding vindt Meryem regelmaat, structuur en duidelijke regels belangrijk. Rust, reinheid en regelmaat, een voorspelbaar dagritme. Ze gaat graag naar buiten of doet spelletjes, puzzels of leest en knutselt met de kinderen.

Meryem is zorgzaam, belangstellend, speels en heeft een goed verantwoordelijkheidsgevoel. Ze wil de kinderen vooral liefde en veiligheid bieden. Meryem is consequent, duidelijk in haar communicatie en vindt het belangrijk om in het belang van de kinderen een langdurige samenwerking in een gezin aan te gaan.

In haar vrije tijd kijkt ze films of gaat ze naar de bioscoop of uit eten met vriendinnen.

Meryem reist met het OV en werkt bij voorkeur in Amsterdam.
Zij is beschikbaar vanaf najaar 2023.

Denk je dat Meryem de perfecte nanny is voor jouw gezin?
Laat het ons weten en wij maken op korte termijn een afspraak.
Bel Christina 06 13220327 of mail info@kinderopvang-thuis.nl.
Lees je liever eerst onze infobrochure? Klik hier.

Brenda

Brenda (36 jaar, Amstelveen) beschikt over een Bachelor diploma Sociale en Culturele Antropologie en heeft daarna de verkorte opleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang niveau 4 gedaan. Ze vond het als tiener al leuk om op de kinderen in de buurt te passen en zo is de liefde voor het werken met kinderen ontstaan. Momenteel werkt Brenda op een BSO groep, maar ze heeft ook ervaring opgedaan op een peutergroep. Brenda wil als nanny aan de slag om meer kwaliteit te kunnen bieden en een hechtere band op te kunnen bouwen met de kinderen en de ouders.

Haar manier van omgaan met kinderen omschrijft Brenda zo: Er mag gespeeld worden en je mag vies worden, respect naar elkaar, mogelijkheden geven om autonomie te behouden, luisteren naar elkaar, het kind mag kind zijn. Brenda is graag buiten, de natuur in. Maar ze houdt ook van knutselen, voorlezen, voetballen of gek doen met de kinderen.

Brenda omschrijft zichzelf als enthousiast, vrolijk, spontaan, een buitenmens en is positief ingesteld. Ze doet graag mee met het spel van de kinderen en kan ook situaties met een geintje oplossen.

In haar vrije tijd gaat ze de natuur in, er op uit met man of vrienden, lezen en doet ze vrijwilligerswerk.

Brenda reist met de fiets of het OV.

Haar werkgebied is Amstelveen eo.

Brenda is per oktober beschikbaar op maandag, donderdag en vrijdag voor een nannybaan in loondienst. Lees hier meer info over nanny en payroll.
Denk je dat Brenda de perfecte nanny is voor jouw gezin?
Laat het ons weten en wij maken op korte termijn een afspraak.
Bel Christina 06 1322 0327 of mail info@kinderopvang-thuis.nl.

Lees je graag eerst onze infobrochure? Klik hier.

Miriam

Miriam (33 jaar, Roeloarendsveen), moeder van 2 jonge kinderen, beschikt over het diploma MBO 2 Helpende Zorg en Welzijn. Daarnaast beschikt Miriam over een Bachelor en Master in Engelse literatuur. Werkervaring met jonge kinderen heeft Miriam opgedaan met oppaswerk en nu natuurlijk met haar twee kinderen, een peuter en baby.

Opvoeden is voor Miriam: je mag er zijn, nee = nee, consequent zijn, samen opruimen en eten en veiligheid bieden. Het kind mag vies worden en samen er op uit gaan om te ontdekken. Dat kan naar een museum zijn of de kinderboerderij of spelen in de tuin of wandelen.

Miriam omschrijft zichzelf als lief, zorgzaam, rustig en verantwoordelijk. Ze heeft vaak een goede klik met kinderen. Ze is geduldig en heeft een luisterend oor. Ze wil de vraag achter de vraag horen. Ze kan goed overweg met anderen en houdt van andere culturen.

In haar vrije tijd gaat Miriam er op uit met haar kinderen. Ze houdt van dieren en de natuur.

Miriam beschikt niet over een rijbewijs en reist met het OV of met haar e-bakfiets.
Haar werkgebied is Roelofarendsveen, Leiderdorp, Leiden.

Miriam is op korte termijn beschikbaar op dinsdag en donderdag, andere dagen eventueel in overleg.
Denk je dat Miriam de perfecte nanny is voor jouw gezin?
Laat het ons weten en wij maken op korte termijn een afspraak.
Bel Christina 06 1322 0327 of mail info@kinderopvang-thuis.nl.

Lees je graag eerst onze infobrochure? Klik hier.