Beeldmerk thuis Beeldmerk thuis

Nicole is op korte termijn beschikbaar in Leiden e.o 

Nicole (48 jaar, Leiden) is moeder van 2 tieners. Ze heeft jarenlang in het buitenland gewoond en woont nu weer sinds een paar jaar in Leiden. Nicole is opgeleid tot leidster kindercentra en heeft ervaring als pedagogisch medewerker, maar ook als gastouder in eigen huis. In het buitenland is Nicole ook gastouder geweest en heeft ze als nanny gewerkt bij een gezin.
Momenteel werkt Nicole als invaller op een dagverblijf op diverse groepen. Dit vindt ze fijn, om zo met alle leeftijden te kunnen werken. Nicole wil graag weer als nanny aan de slag om het kind meer individuele aandacht te kunnen geven. En daarbij het gezin zorg uit handen nemen, zodat de ouders met een gerust hart naar hun werk kunnen.

Nicole omschrijft zichzelf als zorgzaam, lief, oprecht, optimistisch en belangstellend. Ze kan goed luisteren en inleven en kan een kind bieden wat het nodig heeft.

Voor opvoeden zijn de kernwoorden: geborgenheid bieden, rust en regelmaat, waardering voor het kind en het kind mag gezien worden. Nicole is duidelijk in haar manier van communiceren en in haar dagindeling. Zij vindt een gezonde leef- en voedingsstijl belangrijk. Wandelen, naar de speeltuin, knutselen, lezen, bakken, Nicole houdt er van. Zij leert de kinderen ondertussen spelenderwijs vaardigheden.

In haar vrije tijd leest Nicole graag of geniet zij van wandelingen in bos of langs het strand.

Nicole heeft een rijbewijs en auto, maar werkt het liefst in Leiden, zodat ze op de fiets kan stappen.

Nicole is beschikbaar 2 dagen per week op dinsdag, woensdag en donderdag.  Zij werkt het liefste in loondienst met een payroll overeenkomst tussen ouders-nanny. Meer info hierover lees je via deze link

Denk je dat Nicole de perfecte nanny is voor jouw gezin? Laat het weten en wij maken op korte termijn een afspraak.
Bel Annelies 06 2312 6758 of mail info@kinderopvang-thuis.nl.