Beeldmerk thuis Beeldmerk thuis

Nanny's vertellen

Ingrid werkt als nanny aan huis in Amsterdam

Mijn naam is Ingrid ik ben 46 jaar en werk sinds 2016 voor kinderopvangthuis. Ik doe dit met veel plezier. Voordat ik bij dit bureau ben begonnen heb ik voor nog 2 andere gastouderbureaus gewerkt daarnaast heb ik twee jaar ervaring op een kinderdagverblijf. Ik werk nu al ruim 3 jaar voor een gezin in Amsterdam met 3 lieve kinderen.

Mijn hond genaamd Sophie gaat op mijn werkdagen gezellig mee naar mijn gastgezin. De kinderen genieten erg van de aanwezigheid van een huisdier, aangezien ze deze zelf niet hebben. Ik maak graag wandelingen met de kinderen en mijn hond, ook ben ik erg creatief en vind ik het leuk om op regenachtige dagen lekker met de kinderen in de keuken te staan.
Mijn contact persoon Annelies staat altijd voor mij klaar, ik kan haar ten alle tijden benaderen voor advies en steun. Dit geeft een erg prettig en vertrouwd gevoel.

Ellis werkt in Haarlem in een dynamisch gezin met 3 kinderen

Als nanny werken vind ik tof omdat ik kinderen in hun eigen leefomgeving begeleid. Je krijgt een hechte band met hen en je kunt voor langere tijd hun ontwikkeling volgen.
Het afstemmen met de ouders verloopt op natuurlijke wijze. Je kunt je eigen draai aan zaken geven. Zoveel mogelijk in overleg met de ouders.

Deze vorm van kinderopvang biedt ouders en kinderen een veilige basis. Met wederzijds vertrouwen en respect kun je als nanny samen met de ouders zaken goed op elkaar afstemmen.
Bij ziekte van een kind is het feit dat je rondom of in het huis verblijft een grote pre.
In mijn geval werkt het feit dat de ouders een goede relatie hebben met verschillende buurtbewoners extra ondersteunend.

Kinderopvang Thuis is een organisatie waar ik me erg bij Thuis voel. Ze bieden goede kwalitieve steun in de vorm van adviezen, uitdagende cursussen, workshops. Ook leveren ze veel beschikbare info op allerlei gebied.
Het team bestaat uit een aantal enthousiaste, bekwame en leuke mensen.

Nanny Kim is dol op haar werk

Na een lange tijd in de kinderopvang gewerkt te hebben is het fijn om als nanny aan de slag te zijn. Je hebt nog steeds vaste dagen en uren, zonder de vergaderingen en andere dingen erom heen.

Doordat je bij één gezin (of meer) werkt heb je ook veel tijd voor één op één momenten met de kinderen. Je kan je eigen dag zo'n beetje indelen: Gezellig met de kinderen naar de speeltuin, bakken, knutselen bij slecht weer en/of een boodschapje doen en etc. Je bouwt een goede band op met de kinderen en ouders. Twijfel je nog?
Ik zou zeggen neem contact op met Annelies van Kinderopvang Thuis en misschien is het ook wat voor jou….

Nanny aan huis Margo werkt midden in Utrecht

Margo heeft het echt naar haar zin als nanny aan huis bij een gezin met een meisje van 4 jaar en een jongen van bijna 6 jaar oud. Het is een fijne locatie, midden in de stad aan de rand van het Wilhelminapark. De zorg en begeleiding van de kinderen staat echt centraal. Margo vertelt dat zij de voorwaarden rondom de gastouderopvang van Kinderopvang Thuis ook fijn vindt. 

Margo neemt binnenkort afscheid van het gezin. Zij heeft twee kleinkinderen gekregen en een paar dagen zorgen voor hen is helaas niet te combineren met werken als nanny. Margo beveelt werken als nanny aan iedereen aan: vrijheid en minimale administratiedruk.

Het contact met de kinderen en met de ouders is intensief en 1-op-1, dat werkt relaxed. Margo vindt het heerlijk om uitstapjes te maken in de schoolvakanties. Laatst stonden de Verkeerstuin in Amersfoort en de botanische tuin in Utrecht op het programma. 

Nanny Jolanda werkt in een gezin met 4 kinderen 

Ik ben Jolanda 38 jaar en werk al weer een tijdje voor Kinderopvang Thuis.
Hiervoor heb ik ook 5 jaar als gastouder - nanny aan huis gewerkt. Voor een ander bureau.
Ik heb gekozen om te werken als gastouder omdat je in deze vorm van kinderopvang een hele hechte band op bouwt met het gezin. 

Je bent belangrijk voor het gezin en dat voelt goed. En ik heb alle vrijheid om leuke uitstapjes te doen met de kinderen. Het zelfstandig werken bevalt mij goed.

Ik ben ook erg tevreden over Kinderopvang Thuis, omdat de arbeidsvoorwaarden erg goed zijn vergeleken met andere gastouderbureaus. Mijn contactpersoon Annelies is een sympathieke vrouw die meedenkt met de gastouder en er ook echt is als je haar nodig hebt. Erg fijn!