Beeldmerk thuis Beeldmerk thuis

workshops en trainingen

Als nanny zet je je dagelijks in voor de ontwikkeling van de kinderen die jij opvangt. Je bent bijvoorbeeld bewust bezig met spraak- en taalontwikkeling, je kent de talenten en voorkeuren van de kinderen en speelt daar op in om hen telkens dat stapje verder te laten zetten.

Kinderopvang Thuis wil jou zelf ook telkens weer dat stapje verder brengen door je regelmatig even stil te laten staan bij de manier waarop je je werk doet. Wat geeft je plezier, waar haal jij je motivatie uit? Wat wil je bereiken en hoe ga je daar komen?
Alle nanny's - leidsters aan huis worden voorafgaand aan de start van de opvang grondig voorbereid op hun taken, op de GGD inspectie en registratie en praktische zaken worden vaak in een persoonlijk gesprek doorgenomen.

Jaarlijks organiseren wij NannyLunches, koffieochtenden en trainingen over relevante onderwerpen. Mogelijkheden om je net even dat andere perspectief te bieden en om in contact te komen met collega-nanny's. Voor VVE, Permanente Educatie, observatiemethode en thema-activiteiten en andere trainingen werkt Kinderopvang Thuis samen met Kroostopvang.