Beeldmerk thuis Beeldmerk thuis

Persoonlijk contact

Annelies Verbeek
0623126758

Christina de Jong
0613220327

Monique Poirot
0619007017

info@kinderopvang-thuis.nl

Werken via Kinderopvang Thuis

Professioneel

Persoonlijke match

Passend uurtarief

Werken bij Kinderopvang Thuis

Onze vacatures

Na een sollicitatiegesprek nemen wij de aanvragen met je door en adviseren wij welke aanvraag het beste bij jou past. Je maakt kenns met het gezin en draait een paar uurtjes proef. Dan beslis je of je je match gevonden hebt!

Wat ga je doen? 

Als nanny aan huis werk je in de kinderopvang op jouw manier. Je werkt heel zelfstandig, hebt alle vrijheid om je dag op jouw manier vorm te geven. Het ene moment fiets je met 3 kinderen in de bakfiets naar school, het andere moment heb je je volledige aandacht voor de baby die na het voeden je met alle aandacht aankijkt alsof hij vraagt 'wat ga je mij nu vertellen?'

Je zorgt, niet alleen voor voeding, verschoning en aandacht. Maar ook voor rust, regelmaat, voor een relaxed gezinsleven waar jij een onmisbaar deel van bent! Lees wat nanny's vertellen over hun werk....

Waar ga je werken?

Als nanny werk je bij een gezin in huis. Jij bent verantwoordelijk voor alles rondom kinderen en huis als de ouders werken. Kinderopvang Thuis zoekt voor jou het gezin dat bij jou past. Dat kan een gezin zijn met 2 of 3 kinderen in de omgeving waar je woont. Dat kan een gezin zijn met hele jongen kinderen - een tweeling bijvoorbeeld. Dat kan ook een gezin zijn met 4 kinderen, schoolgaande kinderen, een peuter en een baby misschien? Geef je voorkeur aan ons door, bedenk goed waar jij wilt werken. Wat geeft je energie? Hele jonge kinderen of juist een mix van leeftijden? 

Wat ga je leren?

Jij werkt als nanny elke dag aan de ontwikkeling van kinderen, en je werkt ongemerkt ook aan je eigen ontwikkeling. Je leert binnen no time zelfstandig beslissing nemen. Je leert hoe je de samenwerking met ouders het beste kan vorm geven - in een gezellige app-groep maar ook door jouw professionele inzicht actief te delen.

Je leert van collega's die je ontmoet tijdens koffieochtenden en Nannylunches. En jaarlijks leer je op onze Studiedag weer om met een frisse blik naar jouw werk te kijken.