Beeldmerk thuis Beeldmerk thuis

nanny

Jij bent als nanny verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding, ontwikkeling en verzorging van kinderen in hun eigen woning, Thuis dus. 

Bij Kinderopvang Thuis staan proberen, leren en doen centraal. Wij zijn van mening dat jij als nanny enorm veel kan bijdragen aan de ontwikkeling van talenten en kwaliteiten van kinderen doordat je elk moment van de dag, elke activiteit, groot of klein, kan aangrijpen als leermoment.

Ontwikkeling van talenten van de kinderen die je opvangt, en ontwikkeling van je eigen talenten. Jij staat als nanny open voor andere inzichten en je weet waar jij je werkplezier en enthousiasme uit put.

Je moet als nanny natuurlijk ook gewoon beschikken over een diploma om te mogen werken in de kinderopvang, over EHBO aan Kinderen, een actuele VOG, geldig ID. Daarnaast beschik je over kwaliteiten zoals verantwoordelijk, zorgzaam, gestructureerd en georganiseerd, enthousiasmerend, speels en belangstellend.
Voor kinderen en ouders is belangrijk wat je doet tijdens een dag kinderopvang aan huis maar even belangrijk is hoe je jouw taken uitvoert.