Beeldmerk thuis Beeldmerk thuis

overeenkomsten

Zodra je wordt ingeschreven bij Kinderopvang Thuis krijg je een bemiddelingsovereenkomst toegestuurd. In deze overeenkomst staat wat je kan verwachten van Kinderopvang Thuis; onze wederzijds rechten en plichten staan beschreven.

Afspraken over opvangdagen en tijden, salaris, vakantie en dergelijke leggen we vast in een overeenkomst voor kinderopvang aan huis. Dit is een overeenkomst tussen jou en de ouders van de kinderen. Dit is een overeenkomst onder de Regeling Dienstverlening aan Huis. In de overeenkomst maken ouders en nanny afspraken over opvangdagen en –tijden, over opvang in (school)vakanties, over de vergoeding van de nanny e.d. De richtlijn van Kinderopvang Thuis voor de vergoeding van de nanny is € 15,00 - € 17,50 bruto per uur (2021) afhankelijk van opleiding en werkervaring en van aantal kinderen in het gezin.

Onze overeenkomsten zijn gebaseerd op de modelovereenkomsten van de branchevereniging Kinderopvang. De wet Kinderopvang verplicht kindercentra dossiers aan te leggen van voor ouders en nanny's. Deze overeenkomsten vormen de basis voor deze dossiers.

Andere huisregels over opnemen van vakantieuren, doorbetaling bij ziekte, ruilen van opvangdagen vind je in de Spelregels van Kinderopvang Thuis.