Beeldmerk thuis Beeldmerk thuis

Bianca Companjen zwaait af!

2021-03-23

Bianca heeft de keuze gemaakt om haar werkzaamheden bij Kinderopvang Thuis te beëindigen. In de woorden van Bianca: 'Na een mooie en leerzame tijd waarin direct en persoonlijk contact met ouders en nanny’s hoog in het vaandel stond, wil ik jullie laten weten dat ik ga stoppen met mijn werkzaamheden bij Kinderopvang Thuis. Ik volg al een poosje een coachopleiding en mede hierdoor, ben ik erachter gekomen dat ik een andere weg in wil slaan. Hoe die weg er precies uit gaat zien, is nog niet duidelijk, maar ik wil hier graag tijd en ruimte voor maken. Afgelopen week heb ik daarom de knoop doorgehakt en besloten om te gaan stoppen bij Kinderopvang Thuis.'

Wat gaat er veranderen? Per juni a.s. neemt Annelies de begeleiding van de gastouderopvang aan huis die nu door Bianca wordt begeleid, overnemen. Dat betekent dat je Annelies van alles kan vragen over bijvoorbeeld de afspraken in de overeenkomsten, over risico-inventarisaties, over registraties, over de Spelregels, over corona en over veranderingen in de opvang afspraken. 

In juni en juli zal Bianca op de achtergrond nog aanwezig zijn, per 1 augustus a.s. trekt zij zich definitief terug. 

De meeste nanny's kennen Annelies wel van koffieochtenden, Studiedag e.d. Maar voor de zomer zal zij zeker even langskomen om uitgebreider persoonlijk kennis te maken.

Wat verandert er niet? Christina de Jong blijft voor alle ouders en nanny's de facturatie en uitbetaling verzorgen. Christina blijft de contactpersoon voor al je vragen over facturen, vergoedingenoverzichten, jaaropgaven, maandstaten e.d.. 

De coaches Mariska, Lotte en Marit die actief zijn in de pedagogische ondersteuning van de nanny's blijven dit doen.

Ook op deze plaats willen wij Bianca bedanken voor haar tomeloze inzet voor Kinderopvang Thuis, voor alle mooie nanny-ouder-samenwerkingen die zij tot stand heeft gebracht en voor haar collegialiteit. Wij wensen je alle goeds toe voor het nieuwe pad dat je gaat inslaan!