Beeldmerk thuis Beeldmerk thuis

Kinderopvang Thuis en Kroostopvang verder als één gastouderbureau

2023-07-21

Kinderopvang Thuis en gastouderbureau Kroostopvang zijn zusterorganisaties. Wij werken al jaren samen, sterker nog, Kinderopvang Thuis is 10 jaar geleden voortgekomen uit Kroostopvang!
De komende maanden breiden wij onze samenwerking verder uit.

En vanaf januari 2024 gaan wij verder als één gastouderbureau en zet gastouderbureau Kroostopvang de opvang begeleiding en de administratieve dienstverlening voort voor alle ouders en nanny's aangesloten bij Kinderopvang Thuis. Kinderopvang Thuis houdt vanaf 2024 op te bestaan.

Aanleiding hiervoor is het teruglopende aantal gastouders. Door de begeleiding, administratie, werving en selectie onder te brengen in één organisatie, voorkomen we dubbele handelingen - en kosten - en zorgen wij voor een efficiënte én persoonlijke dienstverlening.
Het gaat vooral om een interne verschuiving. Voor onze ouders en nanny's - gastouders (aan huis) verandert er niet veel.

Wij hebben alle nanny's - gastouders aan huis en de ouders geïnformeerd over deze ontwikkeling en voor hen op een rijtje gezet wat er wel en niet gaat veranderen.

Vanaf augustus neemt Kroostopvang nieuwe aanmeldingen in behandeling.